image-269645-etiketes-main.jpg

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΚΡΑΣΙΩΝ

Κρασιά εκλεκτά & φίνα, για απαιτητικούς οινόφιλους!




ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Chardonnay
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Χρυσαφένιο χρώμα με φρουτώδες άρωμα
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8ο-10οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Με λιπαρά ψάρια στη σχάρα, θαλασσινά, γαρίδες, οστρακοειδή και καπνιστά τυριά


ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΗΡΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λημνιό
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πορφυρό χρώμα με βελούδινη γεύση
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 17ο-19οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Με κυνήγι και κρεατικά, μαγειρεμένα με πικάντικες κόκκινες σάλτσες. Δοκιμάστε το, επίσης, με σουτζουκάκια, αρνί στο φούρνο, βοδινό ραγκού και πικάντικα τυριά.


ΚΟΝΤΕΣΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΓΛΥΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Chardonnay
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Χρυσοκίτρινο χρώμα με γεύση μελιού και αποξηραμένων φρούτων. Με πολύ δυνατό σώμα
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 3ο-5οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Ευχάριστα με κίτρινα τυριά με έντονη γεύση. Μόνο του σαν απεριτίφ είναι η καλύτερη επιλογή.


ΚΟΝΤΕΣΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΓΛΥΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Syrah, Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Με Φρουτώδη αρώματα, βελούδινη γεύση και με πολύ δυνατό σώμα, ο εκλεκτός αυτός οίνος προσφέρεται για μακρά παλαίωση
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 12ο-14οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Ευχάριστα με φρούτα και καπνιστά τυριά. Καθώς επίσης και με ώριμο πεπόνι με 2-3 σταγόνες Campari πάνω του. Μόνο του σαν απεριτίφ είναι η καλύτερη επιλογή.


ΚΟΥΡΒΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet Sauvignon και Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Βαθυκόκκινο χρώμα κερασιού, με αρώματα φρούτων του δάσους.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 17ο-19οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Με μοσχάρι, αρνί, βοδινό που συνοδεύονται με πικάντικες κόκκινες σάλτσες. Δοκιμάστε το με κυνήγι στιφάδο, κρέατα στη σχάρα, μοσχάρι λεμονάτο, αρνάκι φρικασέ, καθώς επίσης και αλλαντικά.


ΚΟΥΡΒΟΥΛΟ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Sauvignon Blanc
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα πράσινου μήλου και καλοκαιρινών φρούτων.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 6ο-8οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Τέλεια με ψάρια στη σχάρα, καλαμαράκια, μύδια, λευκά κρέατα με άσπρες σάλτσες, όσπρια της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και λευκά τυριά.


ΚΟΥΡΒΟΥΛΟ ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet Sauvignon
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Χρώμα γλυκού ροδοπέταλου με αρώματα φρούτων και εσπεριδοειδών.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8ο-10οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Με ζυμαρικά και ρύζι με άσπρες σάλτσες, πίτες με τυριά και χόρτα, όπως σπανάκι, πράσο, καθώς και μαλακά τυριά.


ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Ροδίτης - Σαββατιανό
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Χρυσαφένιο χρώμα με δροσερή γεύση λεμονιού, συνδυασμένη με πινελιές από αρώματα λουλουδιών.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 8ο-10οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ:
Με μεσογειακή κουζίνα.


ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet Sauvignon και Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Βαθυκόκκινο χρώμα με δροσερή γεύση ώριμων κόκκινων φρούτων συνδυασμένη με επίγευση φρέσκων τανινών.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16ο-18οC
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ: Με μεσογειακή κουζίνα, μεζεδάκια και κρεατικά.